Квалитетни ткаенини за работна облека и униформи
3 милиони
милиони метри на залиха
11 милиони
метри продадени годишно
9 земји

ПРОИЗВОДИ

Директно од магацин
По посебни цени
Со деловен кредит

ЛОГИСТИКА

Навремена испорака од 4 земји каде било во Европа
3 милиони метри на залиха

ЗА НАС

Навремена испорака од 4 земји каде било во Европа
3 милиони метри на залиха

Нашата компанија е најголем трговец со ткаенини за работна облека во Средна Европа. Веќе над 25 години обезбедуваме повеќе од илјада шивалници низ Европа. Благодарение на фактот што имаме 3 милиони метри материјал на залиха во нашето седиште во Унгарија, Хрватска, Романија и Чешка, и што сме на располагање 24 часа, нашите партнери можат да сметаат на пониски трошоци за испорака и пократок циклус на производство.

Благодарение на нашите флексибилни стратегии за грижа за купувачите и формирање цена, во можност сме да обезбедиме квалитетен производ и конкурентна услуга од најмалата до најголемата шивалница. Во нашата понуда на производи, освен големиот асортиман на ткаенини за работничка облека, можете да ја најдете и целокупната опрема за потребите на производство на облека. Нашите производи се со меѓународен и европски сертификат.

КОНТАКТ

TEXTURA Hungary
+36 70 602 4729
sales@textura.hu

ИМАТЕ ПРАШАЊЕ?

Испратете ни порака и наскоро ќе Ве контактираме.

ИСПРАТИ ПОРАКА

GINOP-1.2.1-16-2017-00792 jelű pályázat